Welkom

Bestuur

Organisaties

Uitslagen

Clubs bij ons

Busreizen

Lidmaatschap

Wat bij ongeval?

Clubkledij

Vierkunststeden

Foto-album

Last minutes

Downloads

Links

Privacy verklaring


webdesign door
Els Van Lierde

Busreizen

Programma voor 2023

Datum

Bestemming

Organiserende club

Afstand

Vertrekuur

Zaterdag 8 april 2023

Kasterlee

De Pompoenstappers vzw (1050)

106 km

7u30

Zondag 11 juni 2023

Hamont

WSV De Grevenbroekers vzw (2040)

151 km

7u30

Zaterdag 15 juli 2023

Morialmé

Les Bergeots (NA028)

133 km

7u30

Zondag 1 oktober 2023

Gellik

WSV De Sparrentrippers (2003)

159 km

7u30

 

De opstapplaats wordt opnieuw de parking onder de E17 – Land van Rhodelaan te Gentbrugge (inrit via Henri Pirennelaan).  Elke chauffeur kan daar zijn wagen gratis parkeren en deze plaats is met de tram goed bereikbaar

Alle busreizen vertrekken stipt om 7u30. Het uur van vertrek vanuit de bestemming blijft stipt 16 u. De prijs voor een busreis is €15,00 per persoon. In deze prijs is inbegrepen: de busreis heen en terug, de fooi voor de chauffeur, alsook het inschrijvingsgeld voor de wandelingen.

Je hoeft je tijdens deze dagen géén zorgen te maken voor de verplaatsing, geen verplaatsingskosten en geen parkeerproblemen. Je kan genieten van de natuur en de gezellige sfeer tijdens de bus uitstappen. Elke busreis levert 7 punten op voor de leden die op de bus zitten. Wie met eigen vervoer naar deze plaats rijdt, ontvangt de punten van een voorkeurtocht nl. 4 punten. Er zijn die dag maximum 7 punten te verdienen.

Reservaties:

Kunnen enkel en alleen gebeuren bij onze bus verantwoordelijke en tevens secretaresse van de club, Claudine. Je kan haar bereiken op het volgende e-mailadres: florastappersgent@proximus.be of telefonisch op 09 231 48 64. Als je reserveert voor een busreis, gelieve deze datum in jouw persoonlijke agenda te noteren zodat je er zeker en vast bij bent en niets anders meer plant op deze dag.

Als je één of meerdere busreizen reserveert, wordt er verondersteld dat je dan ook meegaat.

Vooraleer te storten, neem altijd eerst contact op om te weten of er nog plaatsen vrij zijn en om je zitje vast te leggen. Betalingen kunnen contant gebeuren of via het rekeningnummer van de club BE 50 8906 1413 4818 met vermelding van de bestemming van de busreis en het aantal personen en dit ten allerlaatste 14 dagen vóór de afreisdatum.

Wie niet betaald heeft en niet telefonisch of via mail zijn afwezigheid heeft bevestigd 14 dagen vóór de afreisdatum wordt automatisch geschrapt van de lijst en vervangen door iemand van de reservelijst. Wie niet op voorhand betaald heeft, wordt niet toegelaten tot de bus.

Annulaties:

Bij een annulatie van minder dan 14 dagen vóór de afreisdatum, wordt het geld niet terugbetaald indien er geen enkele reserve je plaats kan innemen. Van elke busreis zal er, zoals in het verleden in het voorafgaande clubblad een artikel met foto’s verschijnen, zodat je meer info heeft over de streek. Na de busreis verschijnt een uitgebreid fotoverslag.

 


Florastappers Gent vzw - December 20, 2022
info